• Yassin Ouardighi (36) wordt met ingang van het komende seizoen de nieuwe trainer van Longa '30 JO19-1. De trainer uit Winterswijk wordt na dit voetbaljaar de opvolger van Ronald van der Plaats, die bij de tweede selectie van Grol aan de slag gaat.

    Ouardighi is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer bij derdeklasser FC Trias in zijn woonplaats. Daarnaast traint hij de O17-1 van de club en geeft hij extra trainingen aan de grootste talenten daar. Volgend seizoen combineert hij het trainerschap bij het hoogste jeugdelftal van Longa '30 met de functie van hoofdtrainer bij tweedeklasser OBW uit Zevenaar.

    Hij is erg blij met zijn functie bij de oranjehemden. "Longa '30 is een grote vereniging in de regio waarbij het eerste elftal op een hoog niveau speelt. Ze zijn ambitieus en dat past bij mij. De club wil zoveel mogelijk met eigen jongens voetballen en de jeugdopleiding speelt daarin een essentiële rol. Daar wil ik graag onderdeel van zijn en die talenten zo goed mogelijk ontwikkelen."

    In zijn rol zal hij ook veelvuldig samenwerken met hoofdtrainer Dennis van Toor, die hij al kent van hun gezamenlijke tijd bij AZSV. "Ik heb nog een jaar onder hem gespeeld en vervolgens ben ik drie jaar zijn assistent-trainer geweest. Ik ken hem en zijn werkwijze goed." De Voetbalcommissie is blij met zijn komst en ziet de toekomst met deze talentvolle trainer met veel vertrouwen tegemoet.

    Ouardighi heeft voor één seizoen getekend, maar de intentie van beide partijen is langer met elkaar verder te gaan. Wij heten hem alvast van harte welkom en en wensen hem veel plezier en succes bij onze club!

    Yassin Ouardighi nieuwe trainer van Longa '30 JO19-1