• Wobbe Smit uit Bredevoort is per 1 juli de nieuwe kantinebeheerder bij Longa '30. Hiermee volgt hij Carina Hulshof op, die drie jaar de kantine in De Treffer bestierde. Wobbe stelt zich hieronder alvast voor.

  "Beste vrienden van Longa '30,

  Graag stel ik me even voor. Ik ben Wobbe Smit en met ingang van 1 juli mag ik mij de nieuwe beheerder en gastheer noemen van ons mooie clubgebouw De Treffer. Daar ben ik trots op en heb ik heel veel zin in.

  Nog iets meer over mezelf. Ik ben 23 jaar en woon sinds kort weer in Bredevoort. Daarvoor heb ik een aantal jaren als gastheer/entertainer gewerkt bij een groot vakantiehotel in het Sauerlandse Winterberg. Het werken in de horeca is me met de paplepel ingegoten. Mijn eerste stappen in de horeca heb ik gezet in Café Restaurant de Domme Aanleg, het bedrijf dat mijn ouders Heidi en Gerbert Smit al ruim 30 jaar runnen.

  De echte insiders weten wellicht ook dat Gerbert de huidige voorzitter is van onze ‘aartsrivaal’ SV Bredevoort. Mijn ambitie was altijd om heel hoog te voetballen in Bredevoort en daarna in 1 adem door te stomen naar het eerste van FC Barcelona. Maar dat is afgeketst. Niet wegens gebrek aan talent. Ik verdenk de huidige voorzitter van de SV er nog steeds van dat hij een onmeundig hoge transfersom bij Barca heeft neergelegd waar zelfs de Spanjaarden van schrokken.

  Dat is een grapje natuurlijk. Mijn echte ambitie en uitdaging is om samen met jullie van De Treffer een sfeervolle en bruisende plek te maken. Een plek waar supporters, sporters, Business Club en Club van 100 zich thuis en welkom voelen. Daar wil ik me 200 procent voor inzetten.

  Tot gauw!

  Wobbe Smit"  We heten hem van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes toe! Vanaf deze plek willen we Carina alvast bedanken voor haar grote inzet voor onze club in de afgelopen jaren. Uiteraard volgt er nog een passend afscheid!