• De wegen van Longa '30 en Erik Zandstra zullen na dit seizoen gaan scheiden. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de club.

    Onder leiding van Erik is de hoofdmacht vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd, nadat het het jaar daarvoor tweede was geworden in de eerste klasse E. Afgelopen jaar eindigde men keurig in de middenmoot in de hoofdklasse en ook dit seizoen gaat het - ondanks het stilleggen van de competitie door het coronavirus -  prima met de prestaties van Longa '30 1.

    Toch menen de club en de trainer dat het na vier jaar tijd is voor nieuw elan. Iets wat Erik de afgelopen jaren absoluut bij het team heeft bijgebracht. Met zijn vakmanschap, passie en betrokkenheid heeft hij het team naar een hoger niveau getild. Via deze weg bedanken we Erik alvast voor zijn inzet en wensen we hem veel succes in de rest van het seizoen.

    Namens de Longa '30-familie: Erik, bedankt voor je inzet voor de club tot nu toe en samen gaan we zorgen voor een passend, welverdiend en warm slot!