• Tijdens de vrijwilligersavond op zaterdag 20 mei werden alle vrijwilligers, van juniorentrainers/leiders tot leden van het serviceteam, van scheidsrechters tot seniorentrainers/leiders en van diverse bestuursleden tot wedstrijdsecretarissen/coördinatoren, in het zonnetje gezet. Het was een zeer geslaagde avond!

    Onder leiding van spreekstalmeester Theo Hulshof en aangever Joost te Loeke werd iedereen bedankt voor de tomeloze inzet voor de club. Met twee leuke quizzen, geassisteerd door Willem Wekking en Tim Hulshof, werd de kennis van de clubmensen en de spelregels getest en kregen enkele vrijwilligers nog speciale aandacht: Ruud van Dongen die na dertig jaar trainerschap stopt, Fons Rouwhorst die na tien jaar zijn werkzaamheden als accommodatiebeheerder neerlegt, René Boschker die na tientallen jaren als keeperstrainer afzwaaide, Jacqueline Piels en Olga Doppen voor hun jarenlange inzet, Henk Plass en Robert Paul voor al hun organisatiewerk en kantinebeheerster Carina Hulshof die na dit seizoen vertrekt. Zij kregen allen een mooi glas met inscriptie.

    Er werd ook voor de innerlijke mens gezorgd middels heerlijke broodjes gyros, pulled pork en ham van de Domme Aanleg. Het bleef nog tot laat gezellig. Aan alle vrijwilligers: nogmaals bedankt!