• Beste vrijwilligers van Longa ’30,

  Voetbal kan alleen bestaan door de vele vrijwilligers die binnen en buiten de lijnen elke week helpen. Onder andere trainers, leiders, scheidsrechters, grensrechters, onderhoudskrachten en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van dit spelletje. Dit geldt dan ook zeker voor Longa ’30!

  Al vele jaren kunnen wij op vele vrijwilligers rekenen die onze club draaiende houden. Daar zijn we ontzettend blij mee. En helemaal in deze moeilijke coronatijd, waarin nog vele trainers en leiders klaarstaan om hun jeugdteam te begeleiden. Maar ook de overige mensen die zorgen dat er nog gevoetbald kan worden.

  Normaal zijn we al heel erg blij met jullie, maar nu helemaal. Alle vrijwilligers binnen de club: ontzettend bedankt voor jullie bijdrage voor Longa ’30! Het bestuur is ontzettend gelukkig met wat jullie voor de club doen, maar met name erg trots. Dat willen we jullie via deze weg dan ook laten weten.

  Als de situatie het weer toelaat, zullen we jullie zeker in het welverdiende zonnetje zetten. Vele handen maken immers licht werk, en velen van jullie hebben dat ook aangetoond. We zullen geen namen noemen, want we willen natuurlijk niemand tekort doen.

  We hopen dat alles snel weer ‘normaal’ is, maar tot die tijd: houd vol en blijf gezond!

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur S.V. Longa ‘30