• Voorkom sportblessures en revalideer verantwoord bij Centrum in Beweging

  27 dec 2019 Beheerder
 • Het kan zomaar gebeuren: een onverwachte beweging, een botsing of een verstapping en je hebt een blessure. Sporten zit er dan voor kortere of langere tijd niet meer in. Niet trainen, geen wedstrijden en in het ergste geval ook beperkingen bij de dagelijkse bezigheden.

  Samenwerking
  Om blessures bij (jeugd)spelers te voorkomen en/of te behandelen, hebben Longa ‘30 en Centrum in Beweging de handen ineengeslagen. Dat houdt in dat selectiespeler én sportfysiotherapeut Ruud Elferink, sportconsulten en revalidatietrainingen houdt op het voetbalveld. Daarmee wil hij de blessureopvang en de sportspecifieke revalidatie van spelers verbeteren. Zij komen hierdoor sneller terug op hun oude niveau en is de kans op een recidief kleiner. Door goede samenwerking en heldere communicatie tussen speler, trainer en fysiotherapeut, is het resultaat uiterst effectief.

  Spreekuren sportconsulting
  Spelers zijn op afspraak welkom in de medische ruimte van Longa ’30 voor blessurebeoordeling, voorlichting en advies. Woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur; zaterdag van 9.30 uur tot 10.30 uur. Indien nodig vervolgbehandeling(en) bij Centrum in Beweging of revalidatietraining op het voetbalveld.