• Zondag staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Longa '30 ontvangt RKSV Halsteren.

    Na de uitstekende 4-0 zege in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen EHC/Heuts had Longa '30 afgelopen weekend een vrij weekend. Voor de thuissupporters valt het te hopen dat Longa '30 de goede lijn door kan zetten en daarmee een prima competitiestart te bewerkstelligen.

    Tegenstander van zondag, Halsteren, kwam wel in actie ging in eigen huis met 1-3 onderuit tegen Juliana '31. De ploeg uit de gelijknamige plaats in West-Brabant kent daarmee niet de gewenste competitiestart. In het openingsduel werd in eigen huis AWC nog met 3-2 verslagen waarna een gelijkspel tegen Meerssen en dus de nederlaag tegen Juliana '31 volgde. Van de ploeg met onder andere enkele voormalig profvoetballers (Bruno Andrade bij onder meer Willem II en Go Ahead Eagles en Fouad Idabdelhay bij NAC en RKC) in de gelederen wordt verwacht dat ze mee zal draaien om de bovenste plaatsen.

    Twee jaar geleden beleefde Longa '30 haar rentree in de hoofdklasse in Halsteren met een 4-2 nederlaag. Thom Berendsen was destijds tweemaal trefzeker. Mattheys Kuypers heeft minder goede herinneringen aan die ontmoeting, want hij moest met een rode kaart het veld verlaten.

    Wij wensen u allen een prettige wedstrijd toe!