• Na vorige week gelijk te hebben gespeeld tegen hekkensluiter RKSV Minor, mag Longa '30 op zaterdag aantreden tegen koploper Baronie. De wedstrijd op De Treffer start al om 14.00 uur!

    De bezoekers uit Breda beleven een uitermate goed seizoen. Afgelopen weekend wist Baronie te winnen van Juliana'31 met 1-0, en daarbij zag het ook directe concurrent OJC Rosmalen verliezen van Orion. Momenteel staan de Bredanaren 10 punten los met nog zeven wedstrijden te gaan. Tegelijkertijd hangt er bij OJC Rosmalen ook nog een straf boven het hoofd voor een eerdere ontmoeting met Orion, waarin de wedstrijd werd gestaakt. In tegenstelling tot Baronie was Longa '30 afgelopen zondag in mineur, die in het Limburgse Nuth de voorsprong in blessuretijd uit handen gaf.

    De vorige ontmoeting tussen Baronie en Longa '30 was de eerste wedstrijd van het seizoen, waarin Longa'30 tot een kwartier voor tijd nog knap op 1-1 stond. Echter was de Bredase ploeg te sterk voor de Lichtenvoordenaren en werd er uiteindelijk nog met 4-1 verloren. Desalniettemin waren de uitslagen in de afgelopen twee weken van Baronie niet heel overtuigend. Het won op bezoek bij onze buren van Zieuwent met 0-2, en daarvoor werd er zelfs gelijkgespeeld tegen Moerse Boys.

    Longa '30 zal goed voor de dag moeten komen om enigszins een goed resultaat neer te kunnen zetten. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter R. Tulen. De pupil van de week is Noud Roerdink (JO9-3), en de wedstrijdbalsponsor is Steentjes verzekeringen en makelaardij. We wensen u allen veel kijkplezier!