• Aankomende zaterdag staat de eerste streekderby van de Hoofdklasse B op het programma. Longa ’30 ontvangt Sportclub Silvolde. De aftrap op sportpark De Treffer is om 18.00 uur.

    Voor Longa ’30 was afgelopen weekend nogal een teleurstelling. Er werd zaterdagavond namelijk met 2-0 verloren bij RKSV Nuenen. Daardoor staan de oranjehemden nu op de 13e plek staan met drie punten uit vier wedstrijden (met één wedstrijd minder). Silvolde kent daarentegen een betere seizoensstart. Met tien punten uit vijf wedstrijden staat het momenteel op de 2e plek. Silvolde wist de afgelopen drie wedstrijden ongeslagen te blijven, waarbij het afgelopen zondag thuis met 3-0 won van AWC Wijchen. Voor Longa ’30 blijft Silvolde altijd een angstgegner, waarbij de Lichtenvoordse hoofdmacht in de Hoofdklasse nog geen enkele keer wist te winnen van de Silvoldenaren. De laatste onderlinge wedstrijd dateert alweer van november 2019. Toen werd er met 2-1 verloren bij Silvolde. Het belooft zoals altijd een spannende wedstrijd te worden. Bovendien is dit voor de supporters weer de eerste streekderby sinds lange tijd.

    De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter B.H. Huizinga. Wedstrijdbalsponsor is Seesing Flex. Pupil van de week is Luca van den Elzen J08-2.

    Wij wensen u allen een prettige wedstrijd toe!

    Voorbeschouwing Longa '30 - Silvolde

    Beeld uit een eerdere ontmoeting. (c) Sportclub Silvolde.