• Zondag speelt het vlaggenschip van Longa '30 weer een thuiswedstrijd. Tegenstander is de plaatselijke rooms-katholieke sport vereniging uit Nuenen.

    De Brabantse dorpsclub bestaat inmiddels 97 jaar en kent circa 1300 leden. Nuenen is de competitie op zijn zachtst gezegd matig begonnen. Eén mager puntje werd er behaald uit de eerste 8 wedstrijden. Van de positieve kant, dat punt werd wel behaald in de laatste wedstrijd thuis tegen OJC Rosmalen. Met dat resultaat en het inhaal/bekerweekend kan de uitploeg dus met trots zeggen al 2 weken ongeslagen te zijn. Om de aansluiting naar de veilige plekken te behouden zal Nuenen er uiteraard alles aan doen hun puntenaantal te verdubbelen dan wel verviervoudigen.

    Longa '30 kende een dubbelzinnige middag in Gorinchem. Vooraf had eenieder wellicht getekend voor een punt tegen titelkandidaat Unitas. Achteraf was er vooral teleurstelling dat de 0-1 voorsprong pas laat teniet werd gedaan en dat een poging van Jordi Besselink in de slotseconde via de onderkant van de lat terug het veld in stuiterde. Al met al een bijzonder goede prestatie van de manschappen van Erik Zandstra.

    Rondom de wedstrijd wordt er speciale aandacht gevraagd voor de plek van de G-pupillen binnen Longa '30. Zij zullen de selectie begeleiden het veld op en in de rust zullen ze penalty's nemen op de Lichtenvoordse reservedoelman.

    Wederom wensen wij u een prettige wedstrijd toe!