• Aankomende zondag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Moerse Boys uit Zundert op het programma in de Hoofdklasse B.

    Longa ‘30 kreeg afgelopen zaterdag opnieuw een flinke dreun te verwerken. Na het 2-0 verlies in Nuenen werd ook de eerste streekderby tegen Silvolde in eigen huis verloren (0-3). Longa ‘30 blijft ondanks het verlies op de 13e plek staan met 3 punten na 5 wedstrijden (met 1 wedstrijd minder). Wel wordt de komende thuiswedstrijd cruciaal om de aansluiting naar boven te blijven houden.

    Moerse Boys kende eveneens een mindere seizoensstart. Met 2 punten uit 5 wedstrijden staat het momenteel op de 14e plek. Moerse Boys zag evenals de oranjehemden haar laatste 2 wedstrijden verloren gaan, waarbij het afgelopen zondag met 0-4 verloor van RKSV Nuenen.

    Voor Longa ‘30 is het na deze moeizame start cruciaal om komende zondag te winnen van Moerse Boys. De Lichtenvoordenaren troffen de gasten uit Zundert al eerder in de Hoofdklasse B. Destijds wist Longa ‘30 de thuiswedstrijd in oktober 2019 af te sluiten met een 3-2 overwinning. Het belooft zoals altijd een spannende wedstrijd te worden. Bovendien is dit een belangrijke wedstrijd om weg te komen uit de gevarenzone.

    Wedstrijdbalsponsor is Autobedrijf Klein Gunnewiek in Lichtenvoorde. Pupil van de week is Siem Temming uit JO8-3.

    Wij wensen u allen een prettige wedstrijd toe!