• Aankomende zaterdag ontvangt Longa ’30 in eigen huis de hoofdmacht van Kampong. Voor de supporters is het alweer even geleden dat er op De Treffer werd gespeeld. De oranjehemden hebben namelijk alleen de eerste wedstrijd van de competitie thuis gespeeld.

  De ploeg van Dennis van Toor neemt het dus op tegen de gasten uit Utrecht. Zij spelen voor het eerst in de clubhistorie op dit vierde divisieniveau. De eerste drie wedstrijden speelden zij allen 0-0, waarna zij afgelopen week thuis met 2-1 verloren tegen AWC. Hierdoor heeft het team van hoofdtrainer Frank Bruijnis tot nu toe drie punten gepakt en staat het op de twaalfde plaats.

  De Oranjehemden zijn een stuk beter de competitie begonnen. Uit drie wedstrijden wist het maar liefst zeven punten te pakken en staat het, met een duel minder, op een keurige vijfde plaats. Vorige week tegen Halsteren wist het zeer knap alle punten mee te nemen door een slopende wedstrijd over de streep te trekken (0-1). We hopen dat de jonge ploeg deze reeks kan doorzetten!

  Voor Longa ’30 is het een belangrijke wedstrijd. Bij winst weet het de aansluiting te vinden met de bovenste plekken en blijft het de goede reeks van de afgelopen weken doorzetten.

  De wedstrijd staat onder leiding van dhr. Huizinga en de wedstrijdbalsponsor is Alteco
  Europe BV. Pupil van de week is Theo Lurvink (JO10-1).

  We wensen alle supporters veel plezier bij de wedstrijd!