• Aankomende zondag staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022 op het programma. Longa '30 ontvangt EHC/Heuts uit Hoensbroek.

    De hoofdmacht beleefde afgelopen zondag, ondanks een prima voorbereiding, een valse seizoenstart. Het team van nieuwe hoofdtrainer Dennis van Toor ging in Breda met 4-1 onderuit tegen Baronie. Longa ’30 keek al na 8 minuten tegen een achterstand aan, maar kwam via Jordi Besselink snel terug in de wedstrijd: 1-1. Ondanks dat het team in de tweede helft meer controle had, wist Baronie acht minuten voor tijd op een gelukkige 2-1 voorsprong te komen. In de 90ste en 92ste verhoogde de thuisclub de score nog naar 4-1.

    Ook de komende tegenstander, EHC/Heuts, wist de eerste competitiewedstrijd in de hoofdklasse B niet in winst om te zetten. De ploeg ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Juliana ’31 uit Malden. Beide ploegen zullen er zondag dus alles aan doen om de eerste drie punten van het seizoen in de wacht te slepen! De wedstrijd staat onder leiding van het arbitraal trio J. Kaper, K.G. Jousma en S. Woering. Wedstrijdbalsponsor is EKN. B.V. Accountancy en Fiscale Dienstverlening. Veel kijkplezier gewenst!