• Aankomende zondag speelt Longa '30 1 de eerste thuiswedstrijd van 2020. Op Sportpark de Treffer is AWC uit Wijchen de tegenstander.

    Dit is het 3e seizoen hoofdklasse in de clubgeschiedenis van AWC. In 2015 degradeerde de club in het debuutjaar met een 14e plaats. Vorig seizoen wist het met een knappe 11e plaats handhaving veilig te stellen. Nu staan de gasten uit Wijchen met een 14e plek op de ranglijst weliswaar onder de streep, de ploeg is bezig aan een ijzersterke reeks. Vijf wedstrijden op rij werd er niet verloren en niet van de minste tegenstanders. Zo werd er in december van koploper Unitas gewonnen en afgelopen zondag wisten de Wijchenaren het sterke Halsteren op 1-1 te houden.

    Longa '30 is, na een trainingskamp in Dongen en wisselende resultaten in oefenwedstrijden (2-0 winst op DZC '68, 0-5 verlies tegen Quick '20), de competitie uitstekend begonnen. In Zuid-Limburg werd Rksv Minor met 1-4 verslagen dankzij doelpunten van Rick Bosma, Boet Kemperman, Jurgen Weijman (penalty) en Bram Wopereis.

    Eind september eindigde het duel tussen AWC en Longa '30 in een kletsnat Wijchen onbeslist. Thom Berendsen wist via de kluts de score te openen. AWC kwam vervolgens via Daan de Bruin en Fren Stevens op voorsprong, waarna Jelmer Krooshof met een knappe kopbal een punt redde voor de Lichtenvoordenaren.

    Wij wensen u allen een prettige wedstrijd toe!