• In het weekend van 15, 16 en 17 juni aanstaande zal het jaarlijkse terugkerende Longa’30 weekend plaatsvinden. Dit weekend is voor iedereen die betrokken is bij de club en de verwachting is, dat vele Longa-leden en –sympathisanten een bezoek aan de Treffer zullen brengen om deel te nemen aan de diverse activiteiten of de deelnemers aan te moedigen.

    Op vrijdag 15 juni zal het Longa’30 weekend beginnen met een kamp voor de jeugd onder 13 en 11. Dezelfde avond houdt de Supportersclub haar voetbalquiz in de Treffer. Op zaterdag 16 juni zullen voor de jeugd onder 13 en 11 diverse activiteiten plaatsvinden en in de avonduren kan de jeugd onder 15 en 17 aan de bak. Ook de jeugd onder 9, de Westerlaan- en de Obbink-cup jeugd beginnen met hun kamp, dat doorloopt tot zondagmorgen vroeg.

    De zondag staat verder in het teken van het jaarlijkse Jan Wichmantoernooi voor de senioren en de jeugd onder 19. In de middag zal het grote Longa’30 feest gehouden worden voor iedereen die Longa een warm hart toedraagt. De organisatie hoopt op mooi weer, zodat er een gezellig eind gevierd kan worden aan weer een prachtig seizoen voor de oranje-witten.

    Hou dus 15 tot en met 17 juni vrij, want dan vieren we het Longa-weekend!