• Vind jij voetballen ook fantastisch en wil je graag een extra en aanvullende training hebben die voornamelijk is gericht op technische vaardigheden? Dan is de Voetbalschool iets voor jou!

    De trainingen van de Voetbalschool zijn op de zondagochtend tussen 09:00 – 11:00 uur en worden gehouden in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. De deelnemers worden ingedeeld in groepen afhankelijk van hun leeftijd en niveau. Je kunt je aanmelden voor een periode van 10 trainingen (voorjaar en najaar zijn apart) en de trainingen duren 60 minuten per keer.

    Tijdens de trainingen word er veel aandacht gelegd op de technische vaardigheden zoals dribbelen, passeren, kappen en draaien, verschillende trucjes/ bewegingen om uiteindelijk de ‘’baas’’ te worden over de bal. De voetbalschool is voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. De trainingen worden verzorgd door Yordi Orriëns (speler LZV 1, oud-De Graafschap jeugdopleiding en AZSV 1).

    Voor inschrijven of meer informatie kun je contact opnemen met de Voetbalschool door een mail te sturen naar  remco_vanleeuwen@hotmail.com.