• Tien jaar na de eerste voetbalplaatjesactie is het dit jaar weer mogelijk om jezelf en al je voetbalvrienden te sparen. En dat in een bijzonder jaar, want Longa ‘30 bestaat maar liefst 90 jaar! Daarom is er – in samenwerking met Jumbo Bennink – door Longa ’30 voor gekozen om een album uit te geven met daarin de foto’s van álle voetballers en voetbalsters van de club.

    Officiële aftrap
    Aankomende zaterdag is de officiële aftrap van deze voetbalplaatjesactie! Om 09.30 uur ben je welkom in de kantine van Longa ‘30 om jouw boek én eerste gratis plaatjes af te halen. Vanaf woensdag 15 januari gaat de actie in de supermarkt lopen. Vanaf dat moment heb je tien weken om dit schitterende album vol te gaan sparen. Succes!

    Belangrijke noot
    De organisatie van deze voetbalplaatjesactie heeft gemeend dat dit - in het kader van het jubileum - een verrassing moest zijn voor de leden van Longa '30. We begrijpen dat hierin enkele beslissingen zijn gemaakt die niet helemaal correct zijn. Excuses daarvoor. Leden kunnen zich voor meer informatie melden bij info@longa30.nl.