• Op donderdag 27 oktober werd op sportcomplex De Treffer een sportieve voetbalmorgen gehouden voor 72 spelers en speelsters die zich hiervoor hadden opgegeven. Allen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. De organisatie was in handen van Longa ’30 en het Panna Sterrenteam.

    Bij binnenkomst kregen alle deelnemers van het Panna Sterrenteam een oranje shirt, een zwarte broek en oranje kousen. Dit paste natuurlijk geweldig bij de bekende oranje ambiance van Longa ’30. Na een welkomstwoord en een warming up werd de oranje Panna-brigade verdeeld over 7 trainers met elk een eigen ruimte en trainingsvorm. Gelukkig hadden de weergoden ook nog een heerlijk herfstzonnetje geregeld, wat de morgen nog leuker maakte.

    Alle voetbalonderdelen aan bod
    Onder de goedkeurende blikken van veel ouders werd er volop gedribbeld, 1 tegen 1 duels gespeeld, op goals afgewerkt en partijtjes gespeeld. Kortom, alle voetbalonderdelen kwamen aan bod. Aan het eind van de morgen gingen alle sportievelingen in hun Panna-outfit op de tribune zitten voor een groepsfoto en de bekendmaking van de opvallendste spelers of speelsters van deze voetbalochtend.

    In totaal noemde Tjerja Knaken namens Panna Sterrenteam 8 namen op die een medaille kregen en binnenkort worden opgeroepen om mee te doen aan een landelijk Panna-voetbaltoernooi met oud-profs erbij. Al met al een morgen om met plezier op terug te kijken. Met een Panna-tenue en een goodiebag verlieten de kinderen met een stralende glimlach sportpark De Treffer. De foto’s spreken voor zich!