• Beste voetballers, trainers en ouders,

  De ontwikkelingen met betrekking tot het opstarten van het voetbal gaan snel. Zo hebben we afgelopen week kunnen horen dat ook de senioren weer mogen gaan voetballen. Voor hen geldt uiteraard de 1,5 meter afstand.

  We hebben dit weekend gepuzzeld met het trainingsschema en alle seniorenteams die willen trainen een plekje kunnen geven in dit trainingsschema. Op enkele plekken heeft dit ook gevolgen voor de jeugdteams. Deze trainingen zijn een enkele keer verplaatst naar een andere dag en/of tijdstip. Check het nieuwe trainingsschema dus even goed voordat je weer naar het sportpark komt.

  Als er tussentijds geen wijzigingen zijn, dan geldt dit nieuwe trainingsschema tot en met 22 mei. 19 mei zal er waarschijnlijk weer een update komen vanuit het kabinet en die week erna beginnen ook de donderdagmiddag trainingen weer voor de jeugd. Dit laatste zorgt ook voor ruimte in het trainingsschema later op de dag. Voor de periode vanaf 25 mei zullen we het trainingsschema weer updaten.

  Hopelijk overbodig om te vermelden, maar de maatregelen, beperkingen en procedures, welke jullie in het vorige schrijven hebben ontvangen, blijven onverminderd van kracht. Lees deze nogmaals goed door. Wel willen we nog even vermelden dat de start van de trainingen vrij soepel zijn verlopen en dat is goed om te zien. Dank allen daarvoor!

  Eén verzoek nog aan eenieder: Loop niet over de natuurgrasvelden. Ook niet als je op het E veld traint. Loop over de paden. Onze vrijwilligers zijn ontzettend druk om mooie grasvelden voor komend seizoen te realiseren.

  Namens heel Longa ’30 wensen we eenieder heel veel voetbalplezier toe!

  Groeten,

  Roy Baks
  John Domhof

  Bestuur Longa '30