• Vind jij voetballen ook fantastisch en wil je graag een extra en aanvullende training hebben die voornamelijk is gericht op technische vaardigheden? Dan is de voetbalschool RvL (Remco van Leeuwen) iets voor jou. De eerste training zal starten begin februari 2020!

  Trainingen
  De trainingen van de voetbalschool RvL zijn op de zondagochtend tussen 09:00 – 12:00 uur en worden gehouden in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. De deelnemers worden ingedeeld in groepen afhankelijk van hun leeftijd en niveau. Je kunt jouw kind aanmelden voor een periode van 10 trainingen (voorjaar en najaar zijn apart) en de trainingen duren 60 minuten per keer.

  Techniek
  Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht gelegd op de technische vaardigheden zoals dribbelen, passeren, kappen en draaien, verschillende truckjes/ bewegingen om uiteindelijk de ‘’baas’’ te worden over de bal. De voetbalschool RvL is voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.

  Trainers
  De trainingen worden verzorgd door Remco van Leeuwen & Jordi Orriens. Beide trainers zijn in het bezit van verschillende cursussen/ diploma’s (onder andere TC 1 en daarnaast zijn alle trainers goed in staat een voorbeeld te geven aan de hand van hun ervaringen op hoog niveau in zowel de zaal als veldvoetbal).

  Inschrijven
  Voor inschrijven of meer informatie kunt u contact opnemen met de voetbalschool RvL door een mail te sturen naar remco_vanleeuwen@hotmail.com.