• Met ingang van komend seizoen is Stephan Fleming de trainer van Longa '30 JO17-1. Hij is daarmee de opvolger van Bjorn Doppen die in het nieuwe voetbaljaar bij de O14 aan de slag gaat.

    De inwoner van Aalten is op dit moment voor het vierde seizoen trainer bij SJO AZSV – AD’69 JO15-1JM. Daarvoor was hij onder meer trainer bij de eerste elftallen van Vosseveld, Ulftse Boys, Terborg, Westendorp en Halle. Als voetballer schopte Fleming het zelf tot de hoofdmacht van Sportclub Lochem in de derde klasse. De Voetbalcommissie van Longa '30 is blij dat deze ervaren trainer de JO17-1 onder zijn hoede gaat nemen. Dit zal Fleming samen gaan doen met Stijn Smilda. De Aaltenaar is momenteel ook zijn assistent-trainer bij AZSV.

    Fleming is erg blij met zijn nieuwe functie bij de oranjehemden. "Ik heb de laatste jaren met veel plezier bij AZSV gewerkt, maar dit seizoen heb ik besloten om daar te stoppen. Na goed gesprekken met de Voetbalcommissie van Longa '30 ga ik volgend jaar met plezier bij de JO17-1 aan de slag. Ze spelen op een mooi niveau en omdat ik veel spelers dit seizoen al een paar keer ben tegengekomen met AZSV, weet ik ook dat ze gedreven zijn en er veel talent zit. Het komende seizoen staat in het teken van lekker voetballen, ontwikkelen en plezier hebben. Ik heb er zin in!"

    Wij heten Stephan en Stijn alvast van harte welkom en wensen hen veel plezier en succes bij onze club!

    Stephan Fleming nieuwe trainer Longa '30 JO17-1 1