• De Voetbal Technische Commissie (VTC) van Longa '30 organiseert op donderdag 7 april een bijeenkomst voor alle jeugdtrainers en -leiders. Die avond is er een theorie- en praktijkprogramma die wordt georganiseerd door De Graafschap. Bekijk hieronder alle benodigde informatie voor de Train de Trainer-avond.

  Datum: donderdag 7 april
  Tijd: 18.00 – 20.30 uur
  Organisatie: trainers van De Graafschap in samenwerking met VTC Longa ’30
  Voor: ALLE jeugdtrainers, leiders en coördinatoren van Longa ’30

  Programma:
  18.00 uur:  Korte inleiding met presentatieschermen
  18.15 uur:  Training door trainers De Graafschap voor onderbouw (O8 t/m O12, m.m.v. team onderbouw Longa ’30 op A- of E-veld)
  18.15 uur:  Training door trainers De Graafschap voor bovenbouw (O13 t/m O19, m.m.v. team bovenbouw Longa’30 op A- of E-veld)
  19.30 uur:  Pauze en toelichting door Remco van Leeuwen
  19.45 uur:  Presentatie werkwijze De Graafschap (Onderbouw en Bovenbouw)
  20.15 uur:  Korte mededelingen vanuit VTC door Theo Hulshof
  20.30 uur:  Enkele drankjes en hapjes van de club als dank voor alle (veelal vrijwillige) werkzaamheden voor Longa ’30. Dik verdiend na een paar vervelende coronajaren.

  Aanmelden
  Graag aanmelden via VTCLonga30@kpnmail.nl. Aanmelden is prettig voor het klaarzetten van het aantal stoelen voor de presentatieschermen, voor het schenken van koffie en voor drankjes en hapjes om 20.30 uur.

  Een ‘train de trainer-avond’ is belangrijk voor de verbinding binnen de club én … voor de trainersontwikkeling! Ook seniorentrainers en belangstellenden zijn van harte welkom! Graag tot dan!