• Op vrijdag 10 februari stond de grote Pubquiz voor alle JO19-, MO20- en alle seniorenteams van Longa '30 op het menu. Eigenlijk was het een compensatie voor de coronajaren en het niet doorgaan van het Jan Wichmantoernooi in 2022.

    De opkomst was prima te noemen. De hele Treffer zat nagenoeg vol. Je zou kunnen zeggen dat de Longa '30 Pubquiz een echte ‘Voltreffer’ was! Met extra schermen van Addink Media zag het er professioneel uit. Bij binnenkomst kregen alle deelnemers 4 munten als extraatje van Longa ’30. Bovendien waren de koude en warme hapjes ook op kosten van de club.

    Met 23 teams van 4, 5 en soms 6 personen werd er in 9 ronden fel gestreden om de eer en de prijzen. Er zaten onder andere 3 Longa-ronden in, maar ook een videoronde en een ronde met clublogo’s uit de buurt. Rond de klok van 23.00 uur werd begonnen met het bekendmaken van het puntentotaal van alle deelnemende teams.

    Op de derde plek eindigde JO19.1. De tweede plek was voor een team van Longa ’30 1. Op nummer 1 stonden de mannen met de meeste ervaring: Team 45+. De prijzen werden beschikbaar gesteld door de bekende horeca-exploitanten Barry Reijrink van Leo en Skik en door Ronald Kruip van Grand Café Kruup. Waarvoor onze grote dank.

    De organisatie was in handen van Willem Wekking, Joost te Loeke, Tim Hulshof, Carina Hulshof en Theo Hulshof. In februari 2024 vindt de volgende Longa Pubquiz plaats!