• Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering zijn er bij Longa ’30 een zestal bestuursleden teruggetreden. Als dank voor hun jarenlange inzet voor de vereniging zijn zij afgelopen zaterdag terecht in het zonnetje gezet.

    Zo deden Eric Hummelink (sponsoring en kleding), Theo Hulshof (voetbaltechnische zaken), Marcel Mellink (accommodatie), Erwin Holweg (penningmeester), Joost te Loeke (vrijwilligers) en Tim Hulshof (communicatie) een stap terug. John Domhof (senioren) had al eerder dit jaar zijn taken neergelegd, maar hij kreeg uiteraard ook een passend afscheid. Na mooie dankwoorden van voorzitter Leo Groeneveld ontvingen zij allen een mooi boeket en een passend presentje voor hun inspanningen van secretaris Fons Stortelder.

    De organisatie van Longa ’30 zal in een nieuwe vorm verder gaan en ook het hoofdbestuur krijgt een nieuwe samenstelling. Naast Leo Groeneveld (voorzitter), Fons Stortelder (secretaris) en Roy Baks (organisatie) zullen Arno Hummelink (penningmeester), Marcel Golstein (voetbal) en Eef Steentjes (commercie) toetreden tot het bestuur. Wij wensen hen veel succes. Gelukkig blijft het merendeel van de afgetreden bestuursleden ook actief in de nieuwe organisatie.

    Staand: Joost te Loeke, Leo Groeneveld, Roy Baks, Erwin Holweg, Fons Stortelder, Eric Hummelink, Theo Hulshof en John Domhof.
    Gehurkt: Marcel Mellink en Tim Hulshof.