• Rond half mei is er een onderzoek gestart om te kijken of het mogelijk is om de niet-selectieteams vanaf JO8 t/m JO12 in de middagen te gaan trainen.

    Helaas kunnen we het onderzoek niet afronden met een samenwerking tussen Longa`30 en het Graafschap College. Het komende studiejaar zijn er 13 studenten beschikbaar met de keuze voetbal en komt geen van de studenten uit of van nabij onze gemeente. Verder hebben we binnen de eigen geledingen onderzocht of er trainers zijn die mogelijk op middagen willen en kunnen trainen. Ook hier blijkt op dit moment geen animo voor te zijn, wat de leden van de projectgroep ook heel goed begrijpen, gezien we in deze doelgroep te maken hebben met veelal werkende ouders.

    Het onderzoek hebben we afgerond en alle bevindingen en ons advies in een rapport richting het bestuur van Longa`30 gestuurd. Ons advies is om voor het komende seizoen vooralsnog niet te starten met middagtrainingen. Vooraf aan plaatsing van dit bericht heeft de projectgroep ook de desbetreffende ouders en trainers/leiders geïnformeerd.

    Namens de projectgroep,
    Ruud van Dongen