• Noï Baks speelt volgend seizoen in het rode tenue van FC Twente. Eerder al maakte ze de overstap van Grol naar Longa '30. Al geruime tijd speelt ze, naast Longa '30 JO14-1, bij het Twents Regioteam waar zij wekelijks traint en zondags vaak wedstrijden speelt tegen ploegen uit de Eredivisie. Het Twents Regioteam is daarmee een hele mooie aanvulling op de opleiding.

  Via Longa '30 en het Twents Regioteam is zij in beeld gekomen bij FC Twente. In april is zij uitgenodigd voor een stagetraining bij de club uit Enschede. Naar aanleiding van deze stagetraining heeft zij te horen gekregen vanaf volgend seizoen aan te mogen sluiten bij FC Twente. Vanaf komend seizoen speelt ze dan ook bij de MO16 van de club. We wensen Noï ontzettend veel plezier en succes bij FC Twente!

  Twents Regioteam
  Het Twents Regioteam is een overkoepelend en regionaal platform voor speelsters met talent en ambitie. Het regioteam is neutraal en onafhankelijk en heeft dankzij verenigingen in Twente en iets daarbuiten ondertussen meerdere teams en trainingsgroepen. Hierdoor kunnen talentvolle meiden uit de regio extra stappen zetten in hun ontwikkeling.

  Noï Baks model voor nieuwe kledinglijn Soufiane Touzani

  Noï Baks met Soufiane Touzani

  Noï Baks maakt de overstap naar FC Twente 1

  Het Twents Regioteam speelde al tijden grote clubs