• Noï Baks, speelster in de jeugd van Longa '30, maakt al een hele tijd korte filmpjes met trucjes/skills en deze plaatst ze op haar Instagram pagina. Deze pagina werd eerder al eens opgemerkt door de bekende straatvoetballer Soufiane Touzani en hij heeft een paar filmpjes van Noï opgenomen in een paar films die hij weer op zijn Instagram heeft gezet.

    Zo is Touzani Noï blijven volgen en dit leidde ertoe dat hij een bericht aan haar heeft gestuurd met het verzoek of zij model wilde staan voor zijn nieuwe kledinglijn. De foto’s en filmpjes worden geplaatst op het Instagram kanaal Touzani.shop en ook op Soufiane zijn eigen Instagram, TouzaniTV, de website touzani.shop en Facebook.

    Onlangs waren de opnames en dit was van 10 uur ’s morgens tot 5 uur 's middags één groot feest voor Noï en de rest van de deelnemers. Aan het eind van de dag werd Noï nog even gevraagd of ze die dag erna mee wilde doen aan de opnames ter bevordering van “King of Ballie”. Bekijk hieronder de video en enkele foto's van de shoot.

    Kortom, een paar hele mooie dagen met ‘Souf’ achter de rug!