• Vol trots zijn we over het feit dat komend seizoen twee spelers de overstap gaan maken van onze jeugdopleiding naar de opleiding van een BVO (Betaald Voetbal Organisatie).

    Noï Baks
    Noï maakt vanuit onze jeugd de overstap naar de FC Twente Meiden. Na te zijn begonnen bij Grol, heeft ze de afgelopen jaren bij Longa ’30 in de jongensteams gespeeld waarvan de laatste jaren in de JO14-1 en JO15-1. Vanaf volgend seizoen zal ze gaan spelen in het nieuwe meiden O16 team van de FC Twente Vrouwentak in Enschede.

    Finn Meekes
    Na vanaf het begin van zijn voetbalcarrière bij Longa ’30 te hebben gespeeld, gaat Finn aankomend seizoen spelen in de jeugdopleiding van de Graafschap in Doetinchem. De afgelopen jaren heeft hij onder andere in de selectieteams JO8-1, JO9-1 en afgelopen seizoen in de JO10-1 gespeeld. Finn zal vanaf volgend seizoen gaan spelen in het JO10 team van de Graafschap.

    Als Longa ’30 zijn wij natuurlijk trots op de overstap van beide spelers en willen wij beiden heel veel succes en plezier wensen met hun nieuwe uitdaging!