• Op zaterdag 9 december 2017 zou de kampioenswedstrijd van de MO17-1 gespeeld gaan worden. De directe concurrenten moesten niet alleen deze zaterdag spelen maar daarnaast ook nog een wedstrijd inhalen. Door de sneeuwval eerder die week werden de wedstrijden echter allemaal afgelast. Omdat het aantal verliespunten 3 minder was dan de nummer 2, was het onzeker hoe het verder zou gaan verlopen met nog 1 of 2 rondes voor andere ploegen te spelen. De week ervoor werd de wedstrijd tegen FC Winterswijk overtuigend met 9-0 gewonnen en naar later bleek zou dit uiteindelijk de kampioenswedstrijd zijn.

    Zaterdag 16 december zou de laatste competitieronde zijn die door de KNVB ingepland zou worden. Door de staat van de velden in de regio werd al snel bekend dat enkele wedstrijden opnieuw afgelast zouden worden. Alleen als teams het onderling eens zouden worden om nog wedstrijden te gaan spelen zouden die in de competitie uitslagen opgenomen worden. Helaas liet onze laatste tegenstander weten geen wedstrijd meer te willen inhalen en omdat de directe concurrenten ook niet meer konden spelen werden we zonder te spelen kampioen.

    Een maatje te groot

    De meiden waren in de 2e klasse een maatje te groot voor veel tegenstanders en een groot aantal wedstrijden werden dan ook ruim gewonnen. Ook de uitslagen in de beker waren goed en inmiddels is het team door naar de volgende ronde. De volgende bekerwedstrijden zullen in het voorjaar van 2018 plaatsvinden. In de voorjaarscompetitie 2018 zullen de meiden dan ook uitkomen in de 1e klasse. Een eerste oefenwedstrijd tegen een team dat bovenin de 1e klasse is geƫindigd werd weliswaar nipt gewonnen maar het is duidelijk dat er een tandje bijgezet zal moeten worden om ook in deze klasse goede resultaten te kunnen halen.