• Beste voetballers, trainers en ouders,

  De afgelopen weken hebben we een forse stap gezet in het opstarten van de trainingen voor alle leden (onderbouw jeugd, bovenbouw jeugd en senioren). In verband met de regelgeving dient iedere leeftijdsgroep dit op zijn eigen wijze in te vullen.

  Per 1 juni zal een nieuw trainingsschema starten. Dit trainingsschema loopt tot en met 31 juli. Aangezien er een aantal weken zijn uitgevallen, hebben we besloten de teams de mogelijkheden te bieden om in de zomer door te trainen.

  Per 1 juni starten ook de trainingen met de nieuwe teams voor volgend seizoen. Op deze wijze kan ieder team nog voor de vakantie 2 volle maanden werken aan de voorbereiding voor volgend seizoen.

  Ieder team heeft laten zien hier goed mee om te gaan, maar we blijven het toch maar vermelden: De maatregelen, beperkingen en procedures, welke jullie in een eerder schrijven hebben ontvangen, blijven onverminderd van kracht. Wellicht dat de komende maanden door het kabinet versoepelingen worden aangekondigd. Mocht dit zo zijn, dan zullen we hier melding van maken via onze website.

  Blijf alsjeblieft op de paden lopen en loop niet over de natuurgrasvelden. Ook niet als je op het E-veld traint. Onze vrijwilligers zijn ontzettend druk om mooie grasvelden voor komend seizoen te realiseren. Namens heel Longa ’30 wens ik eenieder heel veel voetbalplezier toe en een mooie voorbereiding op volgend seizoen!

  Groeten,
  Roy Baks
  Bestuur Longa '30

  Update: 29 mei 2020
  Eerder deze week ontvingen jullie al het bericht met het nieuwe trainingsschema voor de periode 1 juni t/m 31 juli. In deze periode trainen we met de nieuwe teams (of selecties daarvoor) voor het komende seizoen.

  Vanuit het kabinet en aansluitend vanuit de gemeente hebben we weer een update ontvangen m.b.t. onze sport, te weten:

  - Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar geldt vanaf 1 juni de 1,5 meter afstand houden niet meer;

  - Voor 19 jaar en ouder geldt de 1,5 meter afstand houden nog wel;

  - Alleen trainingen zijn toegestaan, dus geen wedstrijden, competities of toernooien;

  - De kleedkamers blijven dicht, dus thuis douchen blijft een feit;

  - De kantine blijft gesloten;

  - Ouders/supporters, anders dan trainers/begeleiders, mogen het sportpark nog niet betreden.

  In overleg met de gemeente hebben we besloten dat het ballenhok wel weer open mag. Voorwaarde hierbij is wel dat slechts 1 persoon (trainer/begeleider!) tegelijk het ballenhok mag betreden. Dit houdt dus in dat ieder team vanaf 1 juni met zijn eigen ballen kan trainen. Houd even in de gaten dat het kraantje in het ballenhok GEEN drinkwater betreft. Dit is sec water om de ballen en andere materialen mee schoon te maken.