• Zoals wellicht al bekend heeft Longa ’30, na een jarenlange samenwerking met kledingleverancier Hummel, met ingang van deze zomer een contract gesloten met het kledingmerk Patrick.

  Nieuwe kleding
  Deze Belgische partner zal ons in ieder geval de komende jaren voorzien van onder andere nieuwe wedstrijd- en trainingskleding, leiders- en coachjassen en andere kleding. Overige artikelen en materialen zullen nog steeds ingekocht worden bij Leugemors in Winterswijk, met welke dealer en sponsor Longa ’30 de afgelopen jaren op een prettige wijze heeft samengewerkt en dus nog blijft samenwerken.

  Online bestellen
  (Jeugd)leden kunnen vanaf nu via de speciale webshop van Patrick/Longa ’30 met korting een Longa ’30-trainingstenue aanschaffen. De webshop is te benaderen via het internetadres www.brandsfit.com/svlonga30/nl-eu. Bestellen kan na het aanmaken van een persoonlijk account. Levering vindt plaats rechtstreeks op het opgegeven huisadres.

  Bedrukken kleding
  Er zijn vier trainingssetjes beschikbaar. Voor zowel spelers als keepers en met korte en met lange mouwen. De kleding wordt bedrukt met een Longa’30-logo (nog niet zichtbaar in de afbeelding op de webshop). Extra bedrukking met persoonlijke teksten of initialen is vooralsnog niet mogelijk. Naar verwachting zal dit met ingang van volgend seizoen wel te realiseren zijn.

  Speciale pasmodellen
  Volgende week worden er door Patrick speciale pasmodellen bij de vereniging afgeleverd. Tegen die tijd zal ook bekend zijn wanneer en in welke ruimte er gepast kan worden. Als extra service komt er op een later moment ook nog een speciale bestelzuil van Patrick in de kantine te staan.