• In navolging van het Vitaal Sportpark heeft Longa ’30 weer iets nieuws, namelijk twee Teqball tafels.

  Teqball tafels
  Teqball zijn pinpong-achtige tafels met een vast net van plexiglas in het midden en zijkanten die aan de uiteinden aflopen. Het combineert tafeltennis met voetbal. Spelers mogen alles behalve hun handen gebruiken om de bal terug te krijgen bij hun tegenstanders.

  Dank aan Dave Bus!
  Deze geweldige tafels zijn mogelijk gemaakt door clubicoon Dave Bus. Techniek, balcontrole en plezier in het spel zijn volgens de oud-profvoetballer succesfactoren om een betere voetballer te worden. Met deze gedachte heeft Dave twee Teqball tafels bij Longa '30 geplaatst. Enorme dank daarvoor!

  Over Teqball
  Teqballis een leuk en toegankelijk voetbalspel. Deze nieuwe sport- en trainingsmethode is goed voor het verbeteren van je techniek, balaanname, coördinatie, uithoudingsvermogen, balgevoel en concentratie. Het is geschikt voor zowel amateurs als professionals. Voor jong en oud. Heb je nog geen idee wat het precies is? Bekijk anders even het volgende filmpje:

  Op het filmpje is het sterrenteam van PSG te zien met onder ander Messi die geconcentreerd Teqball aan het spelen is. Longa '30 beschikt sinds kort over twee tafels die niet te missen zijn als je richting de Pannakooi loopt. Trainers proberen de spelers vooral te stimuleren om lekker voor of na de training even een partij Teqball te gaan spelen. Daarnaast is er ook veel oefenstof beschikbaar die je met het hele team kunt doen.

  Teqball trainingen
  Er zijn ook plannen om speciale Teqball trainingen te organiseren!Hier volgt later meer informatie over! Kortom, deze tafels zijn een geweldige toevoeging om op een leuke manier een betere voetballer te worden!