• Voor het seizoen 2023-2024 is Longa ’30 op zoek naar een trainer/coach voor de JO15-1.

  Bij de Longa ’30-jeugdopleiding speelt iedereen in zijn of haar eigen geboortejaar en zal het team volgend jaar bestaan uit allemaal jongens en/of meiden geboren in 2009. Binnen de jeugdopleiding staat het ontwikkelen van het individu centraal, en willen wij als vereniging de optimale voorwaarden creëren om zo prettig mogelijk te kunnen werken. Er kan dus worden gewerkt met een fanatieke, leergierige en gezellige groep voetballers die het maximale uit zichzelf wil halen.

  Profiel:

  • Een ambitieuze trainer die graag actief wil zijn binnen een club als Longa ’30.
  • Een trainer die minimaal in bezit is van TC3 (bij voorkeur TC 2, of intentie om deze te gaan volgen).
  • Een trainer die affiniteit heeft met het trainen/ begeleiden en ontwikkelen van spelers in deze leeftijdscategorie.
  • Een trainer die goed kan samenwerken/overleggen met andere trainers, werkt en traint volgens de Longa ’30-manier.
  • Een trainer die denkt in het ontwikkelen van het individu waarbij opleiden belangrijker is dan het winnen.
  • Een trainer die 3x in de week trainingen geeft (tijden en dagen in overleg) en op zaterdag de wedstrijd begeleiding/coaching voor zijn rekening neemt.
  • Een trainer die evaluatiegesprekken voert, trainersbijeenkomsten bijwoont en past binnen een club als Longa ’30.

  Wat bieden wij:

  Een gemotiveerde, fanatieke, leergierige en talentvolle lichting die graag het maximale uit zichzelf en het team wil halen. Longa ’30 beschikt over een modern sportpark waarbij je de beschikking hebt over goede faciliteiten zoals o.a. trainen op kunstgras, gebruik van het Vitaal Sportpark, mogelijkheden voor video analyse/opnames, gebruik van VTON en het werken binnen een gezellige, maar ook ambitieuze vereniging. Daarnaast bieden wij een marktconforme vergoeding die past bij de ervaringen, kwaliteiten en opleidingen als trainer/ coach.

  Interesse:

  Heb jij altijd al binnen Longa ’30 actief willen zijn en herken je jezelf terug in het hierboven geschetste profiel? Neem dan contact op met ons! Reageren kan doormiddel van een sollicitatiebrief/mail te sturen met daarin bijgevoegd jouw voetbal-CV. Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar: voetbal@longa30.nl.

  Voor meer informatie en of vragen kun je contact opnemen met Remco van Leeuwen (Hoofd Jeugd Opleiding Longa ’30) via 06-15952826.