• Voor het seizoen 2023-2024 is Longa ’30 op zoek naar een trainer/coach voor de 2e selectie, momenteel uitkomend in de Hoofdklasse A.

  Onze 2e selectie speelt al jaren op het hoogste niveau en doet elk jaar mee om de prijzen. Het team is een mix van ervaren spelers (oud 1e elftal) en jong, aanstormend talent dat er nog net niet klaar voor is om de stap naar het vlaggenschip te maken. Het streven is om jaarlijks minimaal één speler bij de hoofdmacht af te leveren. Er wordt gewerkt met een fanatieke en leergierige groep voetballers die het maximale uit zichzelf willen halen, zowel in de reguliere competitie als in het bekertoernooi waar de laatste jaren ook een aantal aansprekende successen zijn behaald.

  Profiel:

  • Een ambitieuze trainer die graag actief wil zijn binnen een club als Longa ’30.
  • Een trainer die bij voorkeur in het bezit is van een TC2 diploma, of de intentie heeft om deze te gaan behalen.
  • Een trainer die affiniteit heeft met het trainen, begeleiden en ontwikkelen van talentvolle spelers.
  • Een trainer die goed kan samenwerken met andere trainers (Longa ’30 1 en JO19-1).
  • Een trainer die 2x in de week trainingen geeft en op zondag de coaching voor zijn rekening neemt.
  • Een trainer die evaluatiegesprekken voert, trainersbijeenkomsten bijwoont en past binnen een club als Longa ’30.

  Wat bieden wij:

  Een gemotiveerde, fanatieke, leergierige en talentvolle spelersgroep die graag het maximale uit zichzelf en het team wil halen. Longa ’30 beschikt over een modern sportpark waarbij je de beschikking hebt over goede faciliteiten zoals o.a. trainen op kunstgras, gebruik van het Vitaal Sportpark, mogelijkheden voor video analyse/opnames, gebruik van VTON en het werken binnen een gezellige, maar ook ambitieuze vereniging. Daarnaast bieden wij een marktconforme vergoeding die past bij de ervaringen, kwaliteiten en opleidingen als trainer/coach.

  Interesse:

  Heb jij altijd al binnen Longa ’30 actief willen zijn en herken je jezelf terug in het hierboven geschetste profiel? Neem dan contact op met ons! Reageren kan doormiddel van een sollicitatiebrief/mail te sturen met daarin bijgevoegd jouw voetbal-CV. Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar: voetbal@longa30.nl.

  Voor meer informatie en of vragen kun je contact opnemen met Marcel Golstein (bestuurslid technische zaken) op 06-51239708.