• Longa '30 heeft ook haar tweede bekerwedstrijd gewonnen. Door een treffer in de laatste minuut won het met 3-2 van Tweedeklasser Bon Boys.

Twee weken geleden oefenden de ploegen al tegen elkaar en toen was Bon Boys veruit de betere ploeg, het won toen met 1-3. Longa '30 was dus gewaarschuwd en was misschien om die reden in de openingsfase wel de betere ploeg. De 1-0, een kopbal van Nick te Veldhuis uit een indraaiende vrije trap van Freek Heinsbroek, was dan ook verdiend na een kwartier spelen. Longa '30 kreeg in de eerste helft meerdere kansen om de score uit te bouwen. Tim Bader was misschien wel het dichtst bij, maar hij zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Busschers. In de slotminuut van de eerste helft leek Longa '30 de deksel op de neus te krijgen toen het een penalty tegen kreeg, maar Milan Bultman stiftte de bal via de lat over.

Na rust ging het alsnog mis voor Longa '30. De bal ging opnieuw op de stip nadat de snelle Youri Gersmann neer was gegaan. Invaller Richters zette de 1-1 op het scorebord. Niet snel daarna kwam Bon Boys op voorsprong. Longa '30 speelde in deze fase erg slordig en bij het zoveelste balverlies wist Milan Bultman deze keer wel raak te stiften: 1-2. Longa '30 rechtte de rug en knokte zich knap terug in de wedstrijd. Twintig minuten voor tijd kwam de bal via Tim Bader en de kluts voor de voeten van Freek Heinsbroek, die de bal precies in de lange hoek mikte: 2-2. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar Bram Wopereis dacht daar anders over. Hij lette goed op bij een stilgevallen bal en verraste zijn directe tegenstander. Die werkte Wopereis naar de grond waarna Freek Heinsbroek van elf meter aan mocht leggen. De doelman kwam nog in de buurt, maar de 3-2 was een feit.

Opstelling Longa '30: Lankheet, Wallerbos (72. T. Wolters), R. Elferink (68. Weijman), Stevens, Hulshof, Te Veldhuis, Beuting, Heinsbroek, Berendsen (28. Bader), Kemperman en Wopereis.