• Norsi Guly speelt volgend seizoen bij Longa '30. Daarmee heeft de hoofdmacht haar gewenste aanvallende versterking voor het komende seizoen binnen.

    De 22-jarige aanvaller uit Brummen was afgelopen jaar met 31 competitiegoals de topscorer van Be Quick Zutphen en de derde klasse A. Ook wist de technisch vaardige centrumspits nog 2 doelpunten in de nacompetitie te maken. Daarvoor was hij actief voor SC Brummen in zijn woonplaats, waar hij de hele jeugd doorlopen heeft en anderhalf jaar in de hoofdmacht speelde voordat hij naar Be Quick Zutphen vertrok.

    Norsi zou aankomend seizoen aanvankelijk de overstap naar DUNO in Doorwerth maken. Uiteindelijk besloot hij, na meerdere positieve gesprekken met het Technisch Hart, alsnog voor Longa '30 te kiezen. "Ik ben ervan overtuigd dat Longa '30 voor mij de juiste club is om me te ontwikkelen tot een completere voetballer. Daarnaast is het een warme club en hebben ze de beschikking over een mooi complex."

    Eerder werd bekend dat de spelers Jur Bokkers en Jaco Klein Goldewijk (allebei RKZVC), Duke Gralike (Erix) en Brett Verheijen (Ruurlo) volgend jaar actief zullen zijn op sportpark De Treffer.

    Longa '30 versterkt zich met Norsi Guly

    Norsi Guly. Foto: Be Quick Zutphen.