• Longa '30 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Mats Hegman. De 27-jarige middenvelder uit Ulft komt over van Silvolde.

  Hegman, die beschikt over veel loopvermogen, techniek, snelheid en op meerdere posities inzetbaar is, speelde in de jeugd van SDOUC en De Graafschap. Tot de zomer van 2018 kwam hij uit voor Silvolde en daarna verkaste hij vanwege een verhuizing naar toenmalig eersteklasser Alverna in Wijchen. Omdat hij vervolgens terugverhuisde naar Ulft, sloot hij in 2019 weer aan bij Silvolde.

  Aankomend seizoen verdedigt de technische voetballer dus de oranje-witte kleuren van Longa '30. Hij is blij met de overstap: "Het gevoel bij de club en de trainer is goed. Het ontvangst was fijn en de gesprekken liepen prettig. Ik heb natuurlijk al vaak tegen Longa '30 gespeeld en ik heb al gezien en ervaren dat er in dit team volop potentie is. Het is mooi om daar straks onderdeel van te zijn. Ik heb er in ieder geval veel zin in!"

  Met zijn komst wordt de eerste selectie van Longa '30 weer op peil gebracht na het vertrek van diverse spelers. Zo maakt Dion Hartgerink de overstap naar FC Winterswijk, keert Willem Wupping terug naar Sarto in Tilburg en gaat Jaco Klein Goldewijk, samen met Rutger Tenhagen, naar RKZVC.

  Langs deze weg willen wij Mats van harte welkom heten bij onze club en zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!

  Longa '30 versterkt zich met Mats Hegman

  Mats Hegman namens Silvolde in actie tegen Longa '30