• Longa '30 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Dyon Esink. De 21-jarige doelman is na Dirk Doppen en Willem Wupping, die terugkeren op het oude nest, de derde aanwinst voor het team van Dennis van Toor.

  Dyon is woonachtig in Almelo en komt over van de FC Twente/Heracles Almelo Academie waar hij in het O21-elftal speelt. Naast het feit dat hij als extra doelman bij de selectie aansluit, is de technische commissie heel content dat hij ook een deel van de keeperstrainingen voor de jeugd op zich gaat nemen.

  Hieronder stelt Dyon zichzelf nog even kort voor.
  "Mijn naam is Dyon Esink. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Almelo. Momenteel studeer ik af op het MBO in sport en coaching. Ik zal aankomend seizoen Longa '30 als keeper proberen te versterken. Vanaf mijn 6e sta ik in het doel. Zo ben ik begonnen bij O.N. in Almelo waarna ik aansluitend naar de Academie van FC Twente ben gegaan. Daarna ben ik bij P.H. Almelo gaan keepen om uiteindelijk weer de stap te mogen maken naar de Academie van FC Twente. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen en ik zie er naar uit om met veel mensen binnen jullie mooie club kennis te maken!"

  Langs deze weg willen wij Dyon van harte welkom heten bij onze club en zien uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!

  Longa '30 versterkt zich met Dyon Esink

  Longa '30 versterkt zich met Dyon Esink 1