• De JO19-1 van Longa '30 staat volgend seizoen onder leiding van Rob Klein Langenhorst. De ervaren oefenmeester uit Winterswijk volgt daarmee Sandor Wijkamp op.

  Rob is geen onbekende voor de club, aangezien hij in het verleden al eens vijf jaar als trainer aan Longa '30 verbonden is geweest. De afgelopen jaren was hij actief als senioren- en jeugdtrainer bij FC Trias en FC Winterswijk.

  De Voetbal Technische Commissie en het jeugdbestuur zijn erg blij met zijn komst bij het vlaggenschip van de jeugd. Rob, welkom terug bij Longa '30 en heel veel plezier en succes toegewenst! Maak hieronder kennis met Rob.

  Rob stelt zich voor
  "Voor velen binnen Longa '30 ben ik geen onbekende, maar voor de mensen die mij niet kennen hierbij een introductie. Ik ben 57 jaar oud, woonachtig in Winterswijk en samen met mijn vrouw Ingrid hebben we twee kinderen: Maxime (22 jaar oud en spelend bij FC Winterswijk Dames 1) en Camiel (18 jaar oud en spelend bij FC Trias JO19-1). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Operations Manager bij de Fa. Veltrans in Varsseveld."

  "Mijn voetbalcarrière ben ik begonnen bij WVC, waar ik de gehele jeugdopleiding heb doorlopen. Op mijn 17e maakte in mijn debuut in het eerste elftal, dat toen op eerste klasse niveau acteerde. Hoogtepunten waren hierbij het kampioenschap in 1986 in de tweede klasse en het jaar dat we dicht bij de hoofdklasse waren. Op mijn 30e moest ik stoppen vanwege een chronische knieblessure."

  "Vervolgens heb ik gedurende een aantal periodes jeugdteams en het tweede elftal getraind bij WVC. Daarna heb ik vijf jaar bij Longa '30 de JO19-1 getraind om vervolgens bij WVC terug te keren. De jaren daarna was ik actief in de jeugdopleiding en bij het eerste elftal van FC Trias. De afgelopen seizoenen trainde ik de JO19-1 en het tweede elftal van FC Winterswijk. Ondertussen ben ik ook nog 14 jaar scout geweest voor FC Twente. Meestal in combinatie met het trainen van een jeugdteam."

  "In de positieve gesprekken die ik heb gevoerd met Jeroen Stevens, Timo Kleinhesselink en Niels Berentsen, ben ik ervan overtuigd dat de ambities van Longa '30 perfect aansluiten bij mijn persoonlijke ambities en ontwikkeling. We zullen de uitdaging met z'n allen aangaan om met JO19-1 op een zo hoog mogelijk niveau te gaan spelen en nog belangrijker: dat we zoveel mogelijk spelers afleveren voor Longa '30 1 én 2."

  "Ik ben er zin in om met het begeleidingsteam en de talentvolle groep spelers aan de slag te gaan en ik hoop dat we snel weer op de velden kunnen om elkaar te zien. Tot snel!"