• Beste leden, supporters en sponsoren,

    Het coronavirus raakt ons allemaal. Fysiek zijn we genoodzaakt meer afstand van elkaar te houden. Dat raakt ook de voetbalvereniging Longa ’30.

    Vanwege de coronamaatregelen ligt het amateurvoetbal sinds medio oktober stil, nadat het in maart ook al enige tijd stil heeft gelegen. En dat is voelbaar. Voetbal is volksport nummer één. Het kenmerkt zich door de grote mate van betrokkenheid, gezelligheid en verbondenheid tussen bestuur, leden, spelers, ouders, supporters en sponsoren. Zo ook bij Longa ’30.

    En dat wordt enorm gemist. Hoe de situatie ook is en wat de toekomst ook brengt: Longa ’30 leeft! De jeugdteams trainen op dit moment nog fanatiek onder de vele gedreven trainers en achter de schermen gebeuren er een hoop zaken. Zo is de club bezig met het Vitaal Sportpark, wordt er hard gewerkt op beleidsgebied en komen er leuke acties voor de leden aan.

    Hoe dan ook: we missen jullie! Net als iedereen hopen we dat het balletje voor alle voetballiefhebbers snel weer gaat rollen. En dat we elkaar snel weer mogen begroeten op ons mooie sportpark. Tot die tijd: houd vol, blijf gezond en let op elkaar!

    Bestuur Longa ‘30