• Op een speciale avond in De Treffer zijn vrijdag 24 juni de aanwezige jubilarissen van Longa '30 van de afgelopen twee jaren gehuldigd. Helaas kon niet iedereen er zijn, maar toch was het een fantastische avond!

    Na het welkomstwoord van voorzitter Leo Groeneveld sprak bestuurslid Theo Hulshof iedere jubilaris op ludieke wijze persoonlijk toe. In een gezellige setting haalde hij voor elk Longa-lid mooie herinneringen op en sprak hij lovende woorden. Daarna werden de jubilarissen onderscheiden met de Longa-speld en hun partners kregen een fraai bloemstuk.

    De speciale jubilaris was uiteraard Henk Elshof, die vorige week al volop aandacht kreeg voor zijn 75-jarige lidmaatschap. Edwin ten Have, Roy Baks en Coen Weelink werden gehuldigd voor hun 40-jarige Longa-abonnement en Martijn Prinsen, Marcel Eekelder, Luuk Hulshof, Dirk-Jan Bles en Tim Hulshof voor hun 25-jarig lidmaatschap. Van harte gefeliciteerd!

    Zoals aangegeven waren er - door verschillende omstandigheden - wat jubilarissen afwezig. Voor 50-jaar lidmaatschap waren dat Wim Hofacker en Benny van Bronckhorst, voor 40-jaar Longa-lidmaatschap Arno Hummelink en Erik Hartman en voor het 25-jarig lidmaatschap Bram Eekelder, Hans Kaak, Walter Oolthuis, Melvin van Doorn, Tyas Peters, Jeroen Wiegerinck, Tim te Vruchte, Ton Doppen en Henk Plass.

    Allen gefeliciteerd! Jullie krijgen het Longa-speldje op een ander moment. Als de (corona-)omstandigheden het toelaten, worden de volgende jubilarissen traditiegetrouw weer gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie.