• De VTC is binnen Longa ’30 verantwoordelijk voor de voetbaltechnische opleiding. Daarom organiseren we ook in 2019 thema-avonden voor alle trainers en leiders binnen de club.

  Op 15 oktober bracht Timo Kleinhesselink het thema Sportbrein onder de aandacht van ruim dertig trainers/leiders. Op vrijdag 25 januari laat jeugdtrainer Thomas Ruesink van PSV op het veld zien hoe ze daar spelers trainen en opleiden. De avond duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Zie onderaan het affiche.

  Op maandag 4 februari zal de ontwikkelaar van de VTON-app, Erik de Jonge, alle Longa-trainers uitleggen hoe je die app het best kunt gebruiken/toepassen op het veld. Deze informatie-bijeenkomst duurt ook van 19.00 tot 21.00 uur.

  We hopen natuurlijk op veel aanmeldingen op deze leerzame, inspirerende trainersavonden. Aanmelden graag via VTCLonga30@kpnmail.nl.

  De leden van de VTC van Longa ‘30, Anouk ter Bille, Timo Kleinhesselink , Jeroen Stevens en Theo Hulshof, wensen alle trainers, leiders, coördinatoren een voetbaltechnisch succesvol 2019 toe! Wij helpen/ondersteunen graag!

  Jeugdtrainer PSV te gast bij trainersavond Longa '30 1

  Foto Thomas Ruesink: (c) PSV.nl