• Beste ouders/verzorgers en alle anderen,

  Bij deze een schrijven omtrent een aantal onderwerpen binnen de jeugdopleiding van Longa '30. Het seizoen is inmiddels bijna ten einde (met het Longa ’30-weekend voor de deur) en achter de schermen zijn we al een hele tijd bezig met het voetbalseizoen 2024-2025. Hierover willen we graag een aantal dingen onder jullie aandacht brengen.

  1. Afsluiting 2023-2024
  De laatste trainingen, team afsluitingen zijn aan de gang. Na het Longa ’30-weekend gaat de accommodatie ook dicht voor trainingen/wedstrijden.

  2. Teamindelingen 2024-2025
  Hier vinden jullie de nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2024-2025. Belangrijk hierbij aan te geven is dat de teamindelingen niet voor het hele seizoen zijn en er altijd wijzigingen kunnen worden doorgevoerd als dit nodig is (door middel van verkeerde indeling qua niveau, aan- en/of afmeldingen). Daarbij werken we vanaf de O8 t/m de O12 met ‘’selectiegroepen’’ waarbij de O9-1 en O9-2 het hele jaar samen trainen en er per competitiefase spelers gewisseld worden (informatie hierover volgt tijdens de aftrapbijeenkomst).

  Mochten jullie vragen hebben over de teamindelingen, dan kunnen jullie een gesprek aanvragen (mail naar remco_vanleeuwen@hotmail.com met naam/geboortedatum zoon of dochter en reden van gesprek). Wij zullen jullie dan uitnodigen op zaterdag 6 juli voor een eventueel gesprek.

  3. Trainers en leiders gezocht
  Bij de teamindelingen voor het nieuwe seizoen staan ook de al ingevulde trainers en leiders. We zijn als vereniging ontzettend blij dat ze zich ook volgend seizoen gaan inzetten voor onze jeugdleden. Zoals jullie zien zijn er ook nog een heel aantal teams zonder begeleiders (vacant). Longa ’30 is een vereniging die draait op vrijwilligers. Bij deze willen we jullie ook laten weten: mocht jouw zoon/dochter in een team zitten waar nog geen leiders of trainers zijn, dan zullen we hierin een beroep doen op ouders. Mochten jullie iets willen betekenen, kunnen jullie je melden bij Remco van Leeuwen (remco_vanleeuwen@hotmail.com).

  4. Voorbereidingsweken selectieteams
  De selectieteams en groepen zullen in de periode van 24 juni t/m 6 juli (informatie hierover volgt vanzelf via de nieuw te maken WhatsApp-groepen per team) gaan trainen met de nieuwe teams.

  5. Start trainingen/wedstrijden 2024-2025 & communicatie
  Voor alle teams is het complex van 12 augustus weer open om te trainen en oefenwedstrijden te spelen. Wanneer welk team exact start is onder andere afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers/leiders in verband met de vakantieperiode. Voor elk team zal te zijner tijd weer een WhatsApp-groep aangemaakt worden om informatie hierover te delen met elkaar.

  Op zaterdag 7 september zullen voor bijna alle teams de eerste officiële wedstrijden weer gaan starten.

  Vanuit de organisatie en Longa ’30 willen wij jullie allen een fijn Longa ’30-weekend wensen en alvast een hele fijne zomerperiode. Op naar een leuk/sportief nieuw voetbalseizoen!

  Namens het Technisch Hart Longa ’30,
  Remco van Leeuwen (hoofd jeugdopleiding Longa ’30)
  remco_vanleeuwen@hotmail.com
  06-15952826