• Hoe staat het met jouw gezondheid? Laat het testen tijdens de vrije inloop gezondheidscheck bij Longa '30. Dit is op woensdag 8 mei van 09.00 tot 12.00 uur. Ook kun je meetrainen met het Walking Football op Sportpark De Treffer. Dit is van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden is niet verplicht. Kom meedoen en breng gerust iemand mee!

    Gezondheidscheck
    Ook weten wat je metabolische leeftijd is? Kom dan aanstaande woensdag naar Longa '30 en doe de gratis gezondheidscheck. Tijdens de check door Kruiswerk Achterhoek, wordt de bloeddruk gemeten, knijpkracht en BMI. En krijg je een beweegadvies.De check is voor iedereen toegankelijk. Ook voor niet-leden van Longa, KBO of Kruiswerk Achterhoek

    Walking Football
    Op de woensdagmorgen is er op De Treffer altijd een training Walking Football. Een training start met een kopje koffie of thee, gevolgd door de warming-up en een wedstrijdje. Er wordt getraind naar eigen kunnen. Deelnemers hoeven dus geen voetballer te zijn. En zowel heren als dames zijn , mits ze minimaal 55+ zijn, van harte welkom!

    Gezondheidscheck & Walking Football bij Longa '30 1