• Tijdens de scheidsrechters- en vrijwilligersavond op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni werden diverse clubmensen in het zonnetje gezet. Het waren twee geslaagde avonden!

  Scheidsrechters
  Vrijdagavond was het eerste de beurt aan de scheidsrechters van de club, maar ook de Kring Scheidsrechters Uitwisseling Lichtenvoorde (KSUL). Ook de wedstrijdsecretarissen van de club waren aanwezig. Al deze mensen bedanken wij, want zonder hen geen voetbal! Daarom geven wij de (assistent-)scheidsrechters en kaderleden via deze avond de extra aandacht en waardering die zij zo hard verdienen.

  Dat het een categorie vrijwilligers is waar wij heel zuinig op moeten zijn, blijkt wel uit het feit dat het steeds lastiger wordt om arbiters op de zaterdag en zondag te krijgen. En het probleem wordt groter: de KSUL is gestopt. Wie dus interesse heeft om te fluiten: meld je aan!

  Vrijwilligers
  Ook alle andere vrijwilligers, van pupillen- en juniorentrainers/leiders tot leden van het serviceteam, van kantinemedewerkers tot seniorentrainers/leiders en van diverse bestuursleden tot wedstrijdsecretarissen/coördinatoren, werden bedankt voor hun tomeloze inzet voor hun club. Op deze zaterdag, na afloop van het helaas verloren degradatieduel van de hoofdmacht, kregen zij de verdiende waardering.

  André van Bronkhorst, oud-speler en -trainer binnen de club, maar bovenal al ruim 20 jaar wedstrijdsecretaris van de jeugdafdeling, werd speciaal bedankt voor zijn lange staat van dienst. Ook Theo Leemreize, een zeer betrokken lid en onder meer al vele jaren actief als coördinator bij de junioren, kreeg waardering voor zijn inzet. Zij kregen beiden, uit handen van vrijwilligerscoördinator Theo Hulshof, een dankwoordje en een glas met inscriptie.

  Het bleef beide avonden nog tot laat gezellig. Aan alle vrijwilligers: nogmaals bedankt!

  André van Bronkhorst (links) en Theo Hulshof

  Theo Leemreize (links) en Theo Hulshof.