• Bij de start van deze competitie is er een groot probleem zichtbaar: het tekort aan scheidrechters. Met name de seniorenteams bij Longa '30 hebben hier wekelijks mee te maken. Ook directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee van de KNVB luidt nu de noodklok.

    Geen scheidsrechter
    Iedere week zetten de (club)scheidsrechters van Longa '30 zich vrijwillig in om wedstrijden te leiden. Door een tekort aan deze scheidsrechters - en laten we het eerlijk noemen: veelal een gebrek aan waardering - is het echter helaas zo dat veel jeugd- en met name veel seniorenwedstrijden het inmiddels zonder arbitrage moeten doen. Dit moeten we met z'n allen toch niet willen?

    Meld je direct aan!
    Daarom zijn we bij Longa '30 dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters die het leuk vinden om op zaterdag en/of zondag de fluit in de hand te nemen. Je hoeft geen ervaren scheidsrechter te zijn en de club kan een 'opleiding' bieden. Lijkt het jou leuk om een keer een thuiswedstrijd van een jeugd- en/of seniorenelftal te leiden? Meld je dan aan via info@longa30.nl! Dank alvast.

    Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, geen wedstrijd zonder scheidsrechter!