• Ook dit seizoen gaat een deel van de Longa-aanhang weer op de fiets naar een verre uitwedstrijd in de hoofdklasse. Met ex-voorzitter en initiatiefnemer Marcel E. (Eekelder) is het draaiboek weer uit de kast gehaald en is een schitterende wedstrijd geselecteerd. Op 10 mei trekt de karavaan naar Zundert, waar Longa '30 dan speelt tegen de Moerse Boys!

    "De Dahlia Derby"
    Een gezonde tocht van ca. 190km die ook kort over de Belgische grens zal gaan. Alle partijen zijn inmiddels benaderd en hebben hun medewerking weer toegezegd. Een schitterende kraker tussen twee clubs met veel overeenkomsten. Zo zijn beide clubs dit jaar gepromoveerd naar de Hoofdklasse, hebben beiden Oranje-Wit als clubkleur en zijn ze beiden spelend in een dorp met een gigantisch bloemencorso. Kortom: De Corso-Clash, de Dahlia Derby!

    Opgave en kosten
    Jij fiets deze heenweg toch ook mee? De terugweg is per bus. Je kunt je per e-mail vast opgeven voor deelname. Nadere informatie volgt ook nog. Kosten zullen tussen de 20 en 25 euro per persoon liggen. Het één en ander is afhankelijk van de kosten voor het busvervoer terug naar Lichtenvoorde.