• Ook dit seizoen gaat een deel van de Longa-aanhang weer op de fiets naar een verre uitwedstrijd in de hoofdklasse. Marcel E. (Eekelder) heeft het draaiboek weer opgepakt en een schitterende wedstrijd geselecteerd. Op 18 april trekt de karavaan naar Rosmalen, waar Longa '30 dan speelt tegen OJC!

  Tocht van ca. 125 km
  Het gaat om een tocht van ca. 125 km die inmiddels al is uitgezet door Laurens Klein Falckenborg. De catering onderweg (Jumbo), de lunch bij aankomst (OJC), de technische steun en bezemwagen (Hofstede), het retour brengen van de fietsen (Aloys Roemaat) en de bustocht terug zijn al weer geregeld.

  Eerbetoon aan Tjerk Spexgoor
  Tijdens de tocht staan we extra stil bij het ontbreken van Tjerk Spexgoor in ons peloton. Een Longa-renner van het eerste uur, die alle tochten meeging en daarbij vaak in het laatste wiel zat om mensen die het even niet meer bij konden houden een tijdje de hand onder het zadel te houden.

  Opgave en kosten
  Jij fiets deze heenweg toch ook mee? De terugweg is per bus. Je kunt je tot uiterlijk 8 april per e-mail bij Bart Hulshof opgeven voor deelname. De kosten zullen rond de 25 euro per persoon liggen. Het één en ander is afhankelijk van de kosten voor het busvervoer terug naar Lichtenvoorde.

  Fiets mee met Marcel E.! 2