• FC Trias-aanvaller Lars Dijkstra naar Longa '30

  12 jan 2018 Beheerder
 • We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we recent de bevestiging hebben gekregen van aanvaller Lars Dijkstra dat hij het komende seizoen de kleuren van Longa’30 komt verdedigen. Lars is een jonge en talentvolle aanvaller die momenteel bij FC Trias speelt.

  Langs deze weg willen wij hem van harte welkom heten bij onze club en zien uit naar het volgende seizoen. Hieronder stelt Lars zichzelf nog even voor.

  "Mijn naam is Lars Dijkstra. Ik ben 18 jaar en woon in Winterswijk. Ik ben nog A-junior, maar speel sinds dit seizoen vast in het eerste elftal van FC Trias. Mijn positie is linkerspits, maar ik kan ook op andere posities uit de voeten. Bij de jeugd heb ik o.a. een jaar bij FC Twente meegelopen en heb ik twee seizoenen bij De Graafschap gespeeld. Ik volg een juridische opleiding aan het Graafschap College in Doetinchem en heb net een stage afgerond bij de Rechtbank Zutphen.

  Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen voor Longa '30 te gaan voetballen. Longa staat bekend als een “warme” club, die op een zo hoog mogelijk niveau wil spelen en daarbij ook jonge spelers een kans geeft. Dat past uitstekend bij mijn eigen ambities. Een gesprek met o.a. trainer Erik Zandstra en met Freek Heinsbroek en Thom Berendsen hebben mijn goede gevoel bevestigd. Ik maak dan ook graag de overstap en hoop voor Longa van toegevoegde waarde te kunnen zijn, waarbij ik mezelf ook verder kan ontwikkelen. De komende maanden zal ik er alles aan doen om bij FC Trias goed af te ronden en met het team voor de club de beste eindklassering te behalen."

  Lars Dijkstra in het blauwe FC Trias-shirt. Foto: De Gelderlander.