• Ook Longa '30 JO15-3 zoekt nog een enthousiaste trainer(s) voor het nieuwe seizoen. Dit team is niet alleen gezellig, maar ook erg ambitieus. Het is een team dat zowel op de trainingen als tijdens de wedstrijden alles uit de kast wil halen.

  Training en coaching
  Het team beschikt momenteel al over twee gedreven trainers/leiders, maar zoeken nog een derde en vierde persoon om hun begeleidingsteam te kunnen versterken. Het zou mooi zijn als er één extra training ingevuld kan worden voor dit team. Vanzelfsprekend zijn alle trainers en leiders op zaterdag welkom om het team te coachen. De trainers kunnen zelf in overleg bepalen wie wanneer wil trainen.

  Jeugdleden als trainers
  Vanuit Longa '30 zien we dat er steeds meer jeugdleden een team gaan trainen en begeleiden. Vaak twee vrienden die het leuk vinden om dit samen te doen. Het bestuur staat vol achter deze ontwikkeling en wil deze (jeugd)leden hier desgewenst graag in verder helpen cq. ondersteunen. Het zou mooi zijn als we nog meer leden als trainers/leiders mogen verwelkomen.

  Reageer direct
  Zie jij/zien jullie dit ook zitten? Meld je dan zo spoedig mogelijk bij jeugdvoorzitter Roy Baks via 06-81849100 en roybaks@kpnmail.nl. Ook voor nadere informatie kun je bij hem terecht.